Produkter & Priser

Vi arbetar huvudsakligen med fyra olika typer korsord: bildkorsord, barnkorsord, ordfläta och krypto. Alla våra korsord finns i två olika prisgrupper: specialdesignade och arkivkorsord. Arkivkorsord, dvs. tidigare publicerade korsord, är redan färdiga korsord och kan därför levereras i princip omgående. Vi tar även fram sudokun. Kontakta oss för mer information och för beställning.


Bildkorsord

Bildkorsord

Bildkorsorden utgår från en eller flera bilder. Frågorna/ledorden står inne i själva korsordet. Detta är den idag vanligaste och mest populära formen av korsord. Om du beställer ett specialdesignat bildkorsord kan du själv välja vilka bilder som ska ingå och vilken lösning bilden/bilderna ska ge. Du kan då även påverka svårighetsgraden.

Bildkorsord-Exempel 1 (PDF)
Bildkorsord-Exempel 2 (PDF)
Bildkorsord-Exempel 3 (PDF)
Bildkorsord-Exempel 4 (PDF)


Barnkorsord

Barnkorsord

Ett barnkorsord är ett bildkorsord med vissa av frågorna/ledorden ersatta av enkla bilder. Svårighetsgraden är naturligtvis mycket enkel.

Barnkorsord-Exempel (PDF)Ordfläta

Ordfläta

Ordflätan är den ursprungliga formen av korsord och består av ett rutmönster med vita och svarta rutor. Frågorna/ledorden står separat utanför rutmönstret och kan göras utförligare, då utrymmet inte är begränsat till en korsordsruta i ett bildkorsord.

Ordfläta-Exempel 1 (PDF)
Ordfläta-Exempel 2 (PDF)


Krypto

Krypto

Med eller utan bild. I ett krypto ges inga ledord. I stället finns i varje ruta en siffra som motsvarar en viss bokstav. För lösaren gäller det att lista ut vilka bokstäver siffrorna motsvarar.

Krypto-Exempel 1 (PDF)
Krypto-Exempel 2 (PDF)


Sudoku

Sudoku

Sudoku är ett slags sifferkorsord där siffrorna 1-9 ska placeras in i ett rutnät efter speciella regler. Svårighetsgraden kan variera kraftigt. Sudokun finns i två utföranden: standard samt med lösenkod via färgade rutor.

Sudoku-Exempel 1 (PDF)
Sudoku-Exempel 2 (PDF)
© AB Rignell-Zander Text och Bild, Telefon: 040/461242, E-post: korsord@rignell-zander.se | Om cookies